elmusa

Equips campions per al III Trofeu Villarreal CF

Escala i Corda

PilotaViu / Vila-real.

La sala de premsa de la Ciutat Esportiva del Villarreal CF ha acollit la presentació del 'III Trofeu Villarreal CF'. El torneig, malgrat la seua recent creació, s'ha convertit en una de les cites curtes més rellevants de la temporada i en esta edició s'han confeccionat uns equips que han demostrat una gran compenetració. Els campions de la Lliga 2018, Pere Roc II, Jesús i Carlos, tornen a jugar junts després de guanyar el Trofeu Universitat de València. S'enfrontaran a Puchol II, embaixador del Vila-real, i Santi, una parella que el 2015 també va alçar el títol de Lliga. Soro III i Javi, una de les parelles més habituals dels últims anys i amb un grapat de títols a les seues esquenes, s'enfrontaran a Marc, Nacho i Tomàs II, tres jugadors que travessen un gran moment de joc.

La presentació ha estat presidida pel president del Villarreal CF, Fernando Roig. A l'acte també han participat el vicepresident de la Fundació per la Pilota Valenciana, Josep Maria Catalunya i els pilotaris Puchol II i Soro III. A més, han assistit el vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, així com tots els pilotaris que disputaran el campionat.

El 'III Trofeu Villarreal CF' es completarà en dues jornades, que tindran lloc al trinquet de Vila-real en plenes festes patronals de Sant Pasqual. El divendres 11 de maig es jugaran les semifinals. A la primera, Soro III i Javi s'enfrontaran a Marc, Nacho i Tomàs II (17.00 hores). A continuació, Puchol II i Santi s'enfrontaran a Pere Roc II, Jesús i Carlos.

La cloenda tindrà lloc una setmana després, el 18 de maig. La sessió al trinquet de Vila-real començarà amb la final de consolació (17.00 hores) i tot seguit es dirimirà el títol.
 

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article