Els Moros i Cristians de Castelló de la Ribera celebren el Mig Any amb pilota valenciana

Participa

Com cada any, l'Associació Festera de Moros i Cristians de Castelló de la Ribera va celebrar la festa de Mig Any en les dates pròximes a l'1 de maig. Concretament, els dies 27 i 28 d'abril les comparses mores i cristianes de la localitat van eixir al carrer i van proclamar els que seran els sultans i capitans de les festes de 2018, que començaran el 24 d'agost.

La pilota valenciana va tornar a estar present en la jornada del dissabte, en la qual cada comparsa organitza un joc per a augmentar la germanor entre els festers i passar un matí entretingut al parc de l'Estació de Castelló. Membres de totes les comparses van acudir al carrer les Sendes per a jugar al raspall i veure l'espectacle que oferien els pilotaris i també el Xato, el marxador improvisat que sempre amenitza les partides de pilota dels Moros i Cristians de Castelló amb el seu bon humor.

La victòria final va ser per al trio de la comparsa Contrabandistes, que van superar en la final a la parella formada per un combinat de la comparsa Califes-Tuaregs i la comparsa Almohades.
 

Arnau, de la comparsa Contrabandistes. Foto: Comparsa Contrabandistes


Bon ambient al carrer les Sendes. Foto: Comparsa Contrabandistes

 
Comparsa Contrabandistes de Castelló

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article