El Verger es proclama campió de la II Lliga Comarcal Marina Alta de Raspall

Participa

Dissabte passat, 27 d'abril, es va viure al Trinquet Municipal de Pedreguer l'ultima jornada de la Lliga amb les dos ultimes partides de la Lliga.
 
La vesprada s'iniciava amb la partida, pel tercer i quart lloc, que enfrontava els equips de Xàbia A i Ondara. El equip de Xàbia A amb Vicent, Monte i Cova, començava la partida fort, aconseguint un avantatge inicial i provocant una reacció del Ondara, amb Mateu, Josele i Miguel, que aconseguia apropar-se al marcador del Xàbia però que no podia acabar la remuntada i acabava perdent per 25 a 15. Una partida entretinguda on ningú ha donat per perdut cap punt i on el Xàbia A aconseguia el tercer lloc a la Lliga.
 
Xàbia A, tercer de la Lliga Comarcal de la Marina Alta de Raspall
 
En acabar aquesta partida es disputava la gran final entre el Xàbia B i El Verger. Partida emocionant fins l'últim quinze que acabava guanyant El Verger amb Montilla, Abel i Alex. Els tres primers jocs anaven a parar al marcador del Xàbia B, que jugava amb Cento, Tomaqueta i Pablo, i que en eixe moment es postulava com a ferm candidat a la victòria. Aquest avantatge es va anar diluint fins arribar a igualar-se la partida a 20, amb les aficions dels dos equips intentant dur els seus equips a la victòria i aplaudint cada punt del seu equip. Finalment guanyava El Verger que va anar consolidant una remuntada que pareixia impossible en els primers moments de la partida.
 
Molta emoció en les dos partides finals, en un Trinquet ple d'aficionats entregats, que varen gaudir del millor raspall de la comarca per tancar la II Lliga Comarcal de Raspall.
 
Gran ambient al trinquet de Pedreguer. FOTO: Lluís Miralles
 
En acabar les partides es va procedir a l'entrega dels trofeus acreditatius als jugadors per part de les autoritats i d'un obsequi de Milar, principal patrocinador del campionat, per part de Pepe Moragues.
 
Per acabar la vesprada es disputava una disputadisima partida entre professionals entre Puchol II i Bueno, de roig, i Genovés II, Hector i Tomàs II. Emoció fins l'últim joc que guanyava el trio després d'arribar la partida a igualar-se a 55.
 
En acabar els clubs i simpatitzants, com es costum, varen gaudir d'un sopar de germanor on es dona oficialment per finalitzada la Lliga.
 
Lluís Miralles
Pedreguer

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article