Fem Pilota - Capçalera

El Campello i Benidorm es tornen a veure les cares

Ratlles

PilotaViu / CPV El Campello / València.

Hui diumenge, a partir de les 17 hores, al carrer Trinitat del Campello, gaudirà d'una de les millors partides que es poden veure hui en dia en la modalitat del joc de ratlles.
 
La partida té un al·licient especial, en ser la mateixa que es va jugar a Pedreguer l'any passat, en la final de la màxima categoria de la Lliga. En aquella ocasió, l'equip benidormer es va proclamar vencedor i per tant, campió. A més, els del Campello tindran especials ganes perquè també van perdre la partida d'anada per 10 a 4.
 
Per tant, el duel es presenta amb molta igualtat, ja que Benidorm liderava el grup fins a la setmana passada, i l'equip del Campello compta amb la que per molts és la millor banca de tots els temps, Martínez, que va demostrar la setmana passada a Parcent, que encara té corda per fer gaudir als amants de les llargues.
 
Sella A voldrà mantindre el lideratge contra l'equip B
La vesprada de diumenge serà molt especial per a Sella, ja que tindrà com a plat principal el duel entre els dos equips del club que juguen en la màxima categoria de les llargues. Si no passa res estrany, l'equip A mantindrà el lideratge després d'abastar-lo la setmana passada.
 
Parcent i Petrer completaran a la Marina una jornada en què Murla es va imposar per 7-10 en el carrer de Xixona, posant així pressió al Campello (que té una partida menys) i Parcent, equips amb els quals estan disputant-se la quarta i la tercera posició.
 
*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article