Fem Pilota - Capçalera

El Kiwa-Quart s'imposa a Albuixec en el duel de colíders de galotxa

Galotxa

Paco Durà / Albuixec.
 
L'equip del Kiwa-Quart ha vençut al d'Albuixec a domicili en el duel que enfrontava als dos colíders del Trofeu El Corte Inglés de galotxa, on s'han imposat els actuals campions, 20-70.
 
El Moro, Alex, Juan Antonio i el feridor Berbis han fet una brillant exhibició en la canxa d'Albuixec, on els locals Sergi, Samuel, Lucha i el feridor Alfonso ho han intentat i han lluitat fins on han pogut; perquè hui els campions estaven molt encertats. I a partir del 20-35, el marcador s'ha disparat, cada vegada més ràpid, a favor dels de Quart, que han guanyat els últims set jocs de forma consecutiva, davant la impotència dels locals.
 
El Moro i els seus companys han començat molt bé i això ha fet que el marcadof es posara 0-15. Però després han reaccionat Sergi i companyia i han fet dos jocs, 10-15. Tot seguit, 10-20; 15-25 i 20-20-35. A partir d'ahí el domini ha sigut cada vegada més intens per als guanyadors. El Moro aoretava en el bot i al rest i el jove Alex es lluïa constanment i encalava la pilota a la galería a la més mínima. I també el veterà Juan Antonio es sumava a la festa amb quinzes de molta brillantesa, com u des de dalt de l'escala, en el que ha deixat tots bocabadats, i un altre dalt la galeria. Per tant, la victòria final pef 20-70 era un reflexe de la superioritat dels campions, que ara són líders en solitari, seguit peg Albuixec.
 
Massalfassar guanya a Meliana, 45-70
 
En la canxa de Meliana ha hagut un pic mé d'equilibri, però els vistants també s'han endut els tres punts, 45-70. Jorge, Ximo i Luís han dominat la situació front als de Meliana, Gabri, Mellado i Vicent, i han guanyat de forma solvent.
 
Suspensions a Alfarp i Beniparrell
 
La partida entre Beniparrell i Faura s'ha suspés per la pluja, amb el marcador 35-30. I la de Marquesat-Montserrat no s'ha començat pel mateix motiu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article