Fem Pilota - Capçalera

La IV Lliga Promeses Caixa Popular ja té semifinalistes a falta de definir els encreuaments

Escala i Corda

PilotaViu / FPV / València.
 
El trio integrat per Àlex Tur del CPV Dénia, Hilari Vázquez CPV Beniparrell i Àlex Catalan del CPV Onda s'imposà ahir dijous a la vesprada al trio de Yago del CPV Castalla, Nacho del CPV Castalla i Lluís del CPV Agost per un ajustat 60 per 55, en la penúltima jornada de la fase regular de la IV Lliga Promeses Caixa Popular d'Escala i Corda disputada al trinquet de Pelayo.
 
Ahir a la vesprada, al trinquet de Pelayo van aconseguir la victòria en una partida molt igualada i emocionant que va estar plena d'alternatives i avantatges per part dels dos equips. El trio d'Alex d'Onda, començava guanyant i es distanciava en el primer tram de la partida, però l'equip de Yago de Castalla aconseguia remuntar, col·locant un 45 a 55, a favor seu. Però en el moment clau no van saber rematar el gran treball que havien realitzat i es van veure superats per Àlex Tur, Hilari i Àlex Catalan.
 
La primera fase es tanca el pròxim dijous 3 de maig, en el trinquet de Pelayo, amb la partida que enfrontarà a l'equip d'Àlex Tur CPV Dénia, Hilari CPV Beniparrell, Àlex Catalán CPV Onda contra l'equip de Jesús Talavera CPV Llíria, Edu Gasent CPV Llíria i Luís Miguel Mira CPV Benimagrell.
 
L'equip d'Àlex de Dénia pot aconseguir la primera plaça si aconsegueix la victòria a la catedral de la Pilota Valenciana. Les semifinals es disputaran a partir del 6 de maig, en el trinquet de la Pobla de Vallbona i Pelayo.
 
La classificació de la primera fase de la IV Lliga Promeses Caixa Popular 2018, a falta d'una partida és la següent:
1º - Andrés Sancho CPV Riba-roja - José Miguel Santacreu CPV San Vicent - Isaac Sala CPV Murla – 8 pts – 4 partides
2º - Álex Tur CPV Dénia - Hilari Vázquez CPV Beniparrell - Álex Catalán CPV Onda – 7 pts - 3 partides
3º - Yago CPV Castalla - Nacho Martínez CPV Castalla - Lluís Mira CPV Agost – 5 pts - 4 partides
4º - Jesús Talavera CPV Llíria - Edu Gasent CPV Llíria - Luis Miguel Mira CPV Benimagrell – 4 pts - 3 partides
5º - Jordi Llobell CPV Dénia - Javier Campos CPV Montserrat - Carlos Sáez CPV Petrer – 3 pts - 4 partides

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article