elmusa

Sella A és el nou líder de la lliga de llargues

Ratlles

PilotaViu / FPV / Sella.

El passat cap de setmana va resultar d'allò més interessant en la màxima categoria de la lliga de llargues. Es van produir dos resultats que han fet canviar de manera notable la classificació d'esta divisió.

Per una banda, el que havia estat líder solvent de la competició, l'equip de Benidorm, queia de manera sorprenent al carrer de Xixona i, a més, ho feia sense puntuar després de perdre pel resultat de 10 a 5. Un important contratemps per a l'equip de la Marina Baixa, que li fa perdre la condició de líder després que Sella A guanyara a domicili a Petrer per 0 a 10, convertint-se així els de Sella en els líders en solitari de la màxima categoria de llargues.

D'altra banda, també hi hagué altre resultat important per a la classificació general, i és la treballada victòria dels de Murla, a casa, davant els seus veïns de Parcent. Els locals van guanyar amb un marcador de 10 a 6, aconseguint així els tres punts. Este resultat propicia que els de Murla aconsegueixen ocupar a hores d'ara la quarta posició, relegant als de Parcent a la cinquena, és a dir, fora dels llocs d'accés a les semifinals. L'equip del Campello continua la seua còmoda marxa i es situa en tercera posició, a més, té una partida pendent contra Petrer. Este passat diumenge guanyaven a domicili en Sella, contra l'equip B, pel resultat d'1 a 10.

Classificació:
1. CPV Sella A 21 punts
2. CPV Benidorm 19 punts
3. CPV El Campello 14 punts
4. CPV Murla 14 punts
5. CPV Parcent 13 punts
6. CPV Xixona 9 punts
7. CPV Petrer 2 punts
8. CPV Sella B 1 punt

Benimagrell, Sant Vicent i Borbotó afermen el seu lideratge als grups A, B i València, respectivament, de la segona categoria de llargues. Murla A obri distàncies en el grup A de tercera mentre que Ontinyent continua també una setmana més al capdavant de la classificació del grup B d'esta mateixa categoria.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article