Fem Pilota - Capçalera

Alfara de la Baronia continua intractable en el Corte Inglés de galotxa en trinquet

Galotxa

PilotaViu / FPV / Llíria.

En la setena jornada del Campionat Autonòmic de Galotxa - Trofeu el Corte Inglés, els actuals campions aconseguiren derrotar a domicili al Llíria A.

Amb esta important victòria de l'Alfara de la Baronia, els seus jugadors han derrotat als tres equips que ocupen les primeres posicions de la classificació al llarg del mes d'abril: Torrent A, Riba-roja B i Llíria A. En l'última partida, jugada al trinquet de Llíria davant l'equip local, a qui li faltava per lesió el mitger titular Borja, sumaven els tres punts en deixar el marcador final en 35 a 70. Amb eixos punts, el seu caseller porta ja un total de 18, per 16 que suma el Trinquet de Torrent A, segon classificat que va guanyar a domicili al Paddock Riba-roja B. Esta partida va ser la més disputada de la jornada, ja que tant els de Riba-roja com els de Torrent aplegaren a 65, però finalment el triomf fou per als de l'Horta Sud. Però els seguidors del club del Camp de Túria sí que tingueren una alegria el passat cap de setmana, ja que l'Odontica Riba-roja A, que jugava fora davant el Trinquet de Torrent B, va aconseguir la victòria 40 per 70. El Riba-roja A ocupa ara la cinquena posició, i s'apropa a les places per a poder jugar les semifinals. La partida restant de la jornada en la primera categoria tenia a l'Electrica Vinalesa C i el Caixa Popular Pobla A com a protagonistes, i la mateixa es tancava a favor dels segons en altra renyida partida, com demostra el 60 a 70 final.

Classificació Primera trinquet - 7a jornada:
1. CPV Alfara de la Baronia - 18 punts
2. Trinquet de Torrent A - 16 punts
3. Paddock Riba-roja B - 14 punts
4. CPV Lliria A - 12 punts
5. Odontica Riba-roja A - 10 punts
6. Caixa Popular Pobla A - 9 punts
7. Electrica Vinalesa C - 4 punts
8. Trinquet de Torrent B - 1 punt

En la divisió de plata la victòria de Torrent C davant el Manises, 70 per 35, li permet mantindre la primera posició del seu grup, empatats precisament davant els seus últims rivals. Mentre que en el grup segon Alfara del Patriarca va consolidar el seu lloc capdavanter en la classificació, tot i guanyar per la mínima davant el Caixa Popular Pobla B. Tapizados Calse Moixent A i Caixa Popular Pobla E marxen en primer lloc dels seus corresponents grups de tercera categoria. Ja en quarta A són els equips de l'Amics Ribera B i Pepsi Max Onda A qui figuren al capdavant mentre que en quarta B ho fan Motors M.M. Riba-roja F, Caixa Popular Pobla G i Pepsi Max Onda C, tots ells líders de grup en solitari.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article