elmusa

Un gran ambient per a començar el II Circuit Intercomarcal de Màdel

Participa

El II Circuit Intercomarcal de Màdel va donar, ahir diumenge, el seu tret d'eixida. El poliesportiu de Picanya va tornar a ser l'escenari escollit per a començar este circuit que finalitzarà el 29 de setembre a Canals.

El bon ambient va ser una constant durant tot el matí i bona part de la vesprada que va durar el torneig. Paral·lelament hi va haver un campionat de frontó per als més menuts, que van gaudir de la pilota mentre es disputaven les partides del torneig de màdel. En la categoria avançada, les semifinals van estar molt emocionants. L'equip de Pollos Planes-Galodasa va guanyar per la mínima al JB Publicitat (8-7), mentre que el CPV Picanya va accedir a la final amb més solvència, després de superar 8 a 3 a l'equip Arrasa Pichaques.

La final es va decantar a favor de Pollos Planes-Galodasa per 8 - 2 davant l'equip local.

En la categoria d'iniciació va haver una gran lluita durant tota la jornada. L'equip Deivid's es va mostrar com l'equip més fiable i va conquerir el títol en la seua categoria davant l'equip Va de Bo.

El Circuit seguirà el seu camí el pròxim 20 de maig a Carcaixent. Pròximament donarem la informació per a poder inscriure's.

*Podeu veure tots els resultats del torneig punxant ací: III Torneig 12 h de Màdel de Picanya.
 

Molt bon ambient a Picanya. Foto: madelpilota.com

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article