elmusa

Màxima emoció al Trofeu El Corte Inglés de galotxa

Galotxa

Paco Durà / Faura.

La canxa de Faura ha sigut l'escenari de la partida més emocionant de la jornada, entre l'equip local i el Marquesat. Una partida que, juntament amb les victòries del Kiwa-Quart i l'Albuixec, fan que el cap de la classificació estiga molt apretat, alhora que ja es perfilen els cinc primers equips, que es disputen les quatre places que donaran dret a disputar les semifinals.

Emocionant partida entre Faura i Marquesat, 70-65
La partida entre el Faura i l'Ovocity-Marquesat va estar molt renyida i emocionant, ja que els dos equips van lluitar molt i els aficionats van poder gaudir amb l'espectacle que van oferir els dos equips. El Marquesat (Pau, Nando, Alex i Sopetes II) sempre anava per davant un joc i després dos, posant-se 30-.40. Després reaccionaven molt fort els locals (Martí I, Llopis, Sergio i el feridor M. Àngel), que posaven el marcador 60-45. I a partir d'eixe moment va augmentar la lluita, amb un tram final molt emocionant, culminant per l'últim joc, que amb el 65-65, feia vibrar als aficionats, fins que els de Faura es va imposar 70-65, resultat que donava dos punts als de casa i un punt als visitants.

El Kiwa-Quart s'emporta els tres punts de Massalfassar, 45-70
A Massalfassar també es va veure una partida prou renyida, fins a la igualada a 35. Els actuals campions del Kiwa-Quart (el Moro, el Xato, Alex i el feridor Berbis) van haver d'apretar de valent per a guanyar als locals (Jorge, Ximo, Luis i Paco), per 45-70, un resultat que donava els tres punts als campions. Després d'una primera part molt igualada, el feridor de Quart carregava el joc sobre la galotxa, primer amb Ximo i després amb Luis, i això li va facilitar la victòria a l'equip visitant, junt amb la bona actuació del Moro en el tram final, ben secundada per Alex i el Xato, encara que va tindre de tot, com també els jugadors locals en eixos jocs últims, en els que van acusar el desgast físic.

Albuixec s'imposa fàcilment a Meliana, 70-20
Per la seua banda, l'equip d'Albuixec, que continua empatat a punts amb el Kiwa-Quart al capdavant de la classificació, es va imposar fàcilment al cuer Meliana, per 70-20. Sergi, Samuel, Lucha i el feridor Alfonso foren molt superiors als de Meliana, que només tenen un punt.

Montserrat s'imposa a domicili a Beniparrell en partida molt bona, 60-70
A la canxa de Beniparrell ses va veure una partida molt emocionant, en la que Montserrat obtenia una victòria important per no despenjar-se dels equips que van en la part alta de la taula. Oscar tingué una gran actuació i, junt amb Javi, el juvenil Joel, i el feridor Añó, guanyaven a domicili als de Beniparrell (Julián, Herrera, Hilari i el feridor Toni), per 60-70.
 
Classificació:
Kiwa-Quart i Albuixec, 16 punts.
Montserrat, 13.
Ovocity-Marquesat, 13.
Faura, 12.
Beniparrell, 8
Marquesat. 2
Meliana, 1

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article