elmusa

El II Circuit Intercomarcal de Màdel va de bo

Participa

El Poliesportiu de Picanya acollirà, este diumenge, l'inici del II Circuit Intercomarcal de Màdel. A la localitat de l'Horta Oest es disputarà la tercera edició del Torneig 12h de Picanya i, de nou, tornarà a servir per a donar el tret d'eixida al Circuit.

Fins a 14 parelles lluitaran per guanyar a Picanya. En la categoria avançada hi haurà dos grups amb sis equips, dels quals passaran els dos millors de cada grup a semifinals. En la categoria d'iniciació també hi haurà dos grups, en este cas de quatre equips cadascun, i el sistema per a arribar a semifinals serà el mateix.

Des de les 10 h del matí estarà rodant la pilota de màdel. A més, hi haurà un torneig infantil de frontó al mateix temps, perquè els més menuts també puguen gaudir de la pilota. El Club de Pilota de Picanya, organitzador del torneig, posarà servei de barra durant el torneig.

Amb este primer torneig, començarà un circuit que recorrerà fins a 7 localitats valencianes i en el qual els participants aniran sumant punts que es comptabilitzaran en un rànquing. El 29 de setembre es jugarà l'últim torneig a Canals, on es donaran els premis als millors equips.

Consulta els horaris del torneig punxant ací: III Torneig 12 h de Màdel de Picanya

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article