Fem Pilota - Capçalera

La CIJB impulsa els tornejos femenins per a l'Europeu d'Holanda

Pilota Món

PilotaViu / València.

Per primera vegada en la història de les competicions internacionals de la CIJB (Confederation Internacional des Jeux de Balle) les dones pilotaris participaran en la modalitat de joc directe "Internacional". Fins ara la seua participació es limitava a la modalitat de Wallball- joc indirecte- però la Comissió Executiva ha obert la inscripció a un joc directe que a Holanda es disputarà sobre l'estadi de pilota de Franeker, en herba natural. En esta primera edició està confirmada la presència de les seleccions procedents d'Holanda, València, Bèlgica i Anglaterra. La Comissió Tècnica de la CIJB ultima l'estudi que permetrà reduir les dimensions del terreny de joc a fi de facilitar la confecció d'equips de quatre jugadores.

El Campionat d'Europa es disputarà en terres holandeses el primer cap de setmana d'agost amb la presència de les federacions procedents dels territoris on es manté el joc de pilota. Es jugarà a les modalitats de Wallball, Joc Internacional i Llargues. El torneig està inclòs dins de la programació de Capital Cultural d'Europa de la ciutat de Leeuwarden, a la regió de Frisia, al nord dels Països Baixos.
 

Les pilotaires valencianes ja coneixen esta modalitat. Foto: Ulisses Ortiz

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article