Fem Pilota - Capçalera

Massalfassar és el líder intractable del Campionat Autonòmic de frontó per parelles

Frontó

PilotaViu / FPV / València.

El Trofeu Diputació de València de Frontó per parelles disputava el passat cap de setmana la tercera jornada, en la qual la formació de Massalfassar tornava a guanyar i, a més, sumant també els tres punts. Amb nou punts en les tres partides disputades es converteix en l'equip a batre en esta edició del Campionat. Moro i Alejandro han començat la competició amb molta solvència i això es reflecteix en punts al seu caseller.

En esta ocasió, els de Massalfassar guanyaven en casa a l'equip de Xest, que està format per Adrián de Museros i Carlos. A la fi, el resultat que es produïa era de 41 a 28 per als de casa. Els de Xest són cinquens amb dos punts.

Al frontó Municipal de Quart de Poblet, l'equip local, format per Adrián de Quart i Arcusa, queia davant el de Museros, que formen, de moment, Cervera i Lemay (recordem que Enrique segueix de baixa per una pubàlgia). A més, els de Museros aconseguien els tres punts després de guanyar per 32 a 41. Una victòria que deixa a l'equip de l'Horta Nord en segona posició amb 6 punts, i a Quart de Poblet en quarta posició amb 3 punts, això sí, estos últims compten amb una partida menys disputada. A Xera es tancava esta jornada on l'equip de casa, amb Boni i Peluco, no podia fer res davant una forta formació de la Pobla de Vallbona que s'enduia els tres punts amb uns grans Pasqual i Zarzo, que guanyaven per 22 a 41. Els de la Pobla se situen en tercera posició amb 4 punts mentre que els de Xera no han pogut puntuar encara.

Estos són els líders de la resta de categories:

2a categoria: Faura, Petrer i Almussafes A
3a categoria: Tamborí i Tírig
1a Entre Setmana: Beniparrell i Meliana A
2a Entre Setmana: Borbotó C i Massalfassar C
3a Entre Setmana: Socarrades Campanar

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article