Fem Pilota - Capçalera

Igualtat en la Lliga de Palma amb Relleu i Murla de líders

Ratlles

PilotaViu / FPV / València.
 
La Lliga de Palma està molt interessant, almenys en la màxima categoria en la qual hi ha molta igualtat en els dos grups de competició. El Relleu de Sergi és l'únic equip que ha sumat tots els punts, i lidera el grup B, mentre que Murla és primer del grup A amb 11. 
 
En el grup A, l'equip de Murla domina amb 11 punts, això sí, este equip té una partida més disputada que el segon classificat, que a hores d'ara és la formació de Laguar amb 9 punts. Orba és tercer amb 8 punts, Sella B amb 4 és el quart i Benasau és últim amb un punt. Pel que fa al grup B, Relleu és mostra intractable, amb quatre partides i 12 punts, és a dir, no ha errat en res. Benidorm és segon amb 8 punts, Tibi es situa en tercera posició amb 6 punts, Agost en té 3 i tanca el grup l'equip de Sella A amb només un punt.
 
Resultats passada jornada:
Grup A:
Murla 10 - 4 Laguar
Sella B 2 - 10 Orba
Grup B:
Agost 10 - 4 Sella A
Tibi 4 - 10 Relleu
 
En la segona de Palma, els dos grups porten una puntuació semblant, amb Castells líder del grup A i amb Benimagrell líder del B ambdues formacions amb 13 punts. Estan seguides de prop per dos equips que en tenen 10 punts Poble Nou al grup A i Calp A al grup B. En la tercera categoria, Altea és el líder del grup A i Crevillent del B.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article