elmusa

Benidorm i Sella A s'escapen en la Lliga de Llargues

Ratlles

PilotaViu / FPV / València.
 
Després de la darrera jornada en la lliga de llargues, hi ha dos equips que amplien les diferències respecte dels seus perseguidors, les formacions de Benidorm i Sella A.
 
Els de Benidorm aconseguien tres punts més amb una contundent victòria per 10-0 davant Petrer. I els de Sella també sumaven una nova victòria amb un important triomf al difícil carrer de Xixona. En este cas el marcador va ser de 5 a 10. Benidorm amb 19 punts i Sella A amb 18 punts són els equips que de moment dominen la Lliga de Llargues en la seua màxima categoria. La partida més igualada del cap de setmana es disputava en Parcent, on els locals queien davant El Campello pel resultat de 8 a 10. Per tant, va haver repartiment de punts. Els de Parcent són tercers amb 13 punts i els del Campello són quarts, amb 11 i una partida menys. Per últim, Murla guanyava a domicili en Sella, davant la formació B d'aquest club per 1 a 10 i suma tres punts amb els quals continua en cinquena posició i no perdre de vista els llocs que donen accés a les semifinals.
 
En els tres grups de la segona categoria de llargues estan disputades totes les partides, excepte una del grup A, i són Benimagrell, Sant Vicent i Borbotó els líders de cada un dels grups.
 
Pel que fa a la tercera categoria de llargues, Murla A és líder clar del grup A, mentre que Ontinyent, mana de moment al grup B.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article