Fem Pilota - Capçalera

Els quatre primers i els quatre últims s'enfronten entre si en El Corte Inglés

Galotxa

Pau Molins / PilotaViu.
 
El dissabte presenta grans partides en la màxima categoria del 43é Campionat El Corte Inglés de Galotxa. Esta vegada sembla que sí, que la meteorologia permetrà que es disputen totes les partides amb normalitat. I encara sort, perquè seria una llàstima perdre's el que passarà als quatre carrers on hi haurà partida.
 
L'Ovocity Marquesat visitarà al líder, el Kiwa Quart, i en cas de guanyar, els de la Ribera Alta empataran a punts amb els de les Valls. En canvi, si vencen els locals, faran un gran pas endavant, consolidant-se en el lideratge. D'altra banda, també destaca en la jornada el duel entre el segon i el quart classificat. El Lanzadera Montserrat (amb una partida menys) visitarà la canxa d'Albuixec, que amb 10 punts és l'equip que més a prop segueix l'estela del Quart.
 
Duels en la part baixa
Llevat de Faura, que és cinqué amb set punts, tots els equips de la meitat baixa tenen una partida menys, ja que els va afectar la pluja la setmana passada. El cuer, Meliana, intentarà acostar-se al Beniparrell, que a hores d'ara té cinc punts. I el penúltim classificat rebrà la visita del Faura. Els de Massalfassar tenen dos punts, i els de les Valls no voldran perdre el tren davanter, ja que en cas de guanyar sumarien 9 o 10 punts i s'aprofitarien dels duels entre els de davant.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article