Fem Pilota - Capçalera

Les partides del dimarts: vesprada diferent

Participa

La primera partida del dimarts 10 d'abril a Oliva la van protagonitzar joves promeses del Club de Pilota d'Oliva. Guillem Bolo i Jesús, de roig, s'enfrontaven a Jordi Garcia i Monxo, de blau.

La partida va ser molt bonica, on Josep Escoto, monitor dels joves pilotaris, va voler muntar una primera partida d'estes característiques i donar l'oportunitat a les promeses de debutar més seriosament. La partida va tindre un clar domini per part de la parella blava, formada per Jordi Garcia i Monxo. Van cometre pocs errors i no hi havia nervis a la vista. Garcia, el rest dels blaus, té molt bon braç, les treia a l'estil de Montaner, i el seu company Monxo té molt bona raspada, i amb este colp aconseguia tots els quinzes. Per altra banda, els membres de la parella roja estaven més nerviosos. Guillem treia molt bé però en jugar la pilota per davant no li eixien les coses com volia, i Jesús és molt valent però dubtava molt en jugar la pilota. A la fi, victòria per als blaus per 25 - 5.

La partida de professionals la van jugar Vercher i Brisca, de roig, contra Pablo i Tonet IV, de blau.

Va ser una partida magnífica, on vam poder veure molta pilotada de tu a tu per part dels quatre jugadors. Donaven tot de si mateixos per poder guanyar. La parella blava, formada per Pablo i Tonet, va començar molt forta, aconseguint el primer joc per a posar-se per davant en el marcador des de la part del dau. Pablo va fer un magnífic joc amb grans tretes i parava els fortíssims bot de braç de Vercher. Tonet, per la seua banda, s'encarregava de parar les pilotades de Brisca. Els intercanvis entre Brisca i Tonet eren increïbles, tant per dalt com de raspada. En un moment de la partida, el públic ens vam quedar bocabadats en una jugada on Tonet va raspar la pilota per darrere de l'esquena mentre queia, el que jo li dic "a la remanguillé". Tonet és un jugador amb molta agilitat en les cames. Brisca es troba en un estat de forma magnífic i és impressionant com li roden per tota la mà les pilotades per dalt, fent que travessen tot el trinquet de part a part. La partida va ser dauera fins al 15 per 15, on la parella roja va trencar el joc al rest i van passar al dau per a guanyar la partida. A la fi, 25 per 15 per a Vercher i Brisca.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article