Fem Pilota - Capçalera

Les lligues de llargues i palma tancaran la primera volta este cap de setmana

Ratlles

PilotaViu / FPV / Benidorm.

Les lligues de llargues i palma disputaran este cap de setmana l'última jornada de l'anada en la fase regular, arribant així a l'equador d'esta competició, moment en el qual es poden fer les primeres valoracions.

En la màxima categoria de llargues, amb quasi la totalitat de les partides disputades, continua la formació de Benidorm en primera posició amb 16 punts. El segueix molt de prop l'equip de Sella A amb 15 punts i Parcent és tercer amb 12 punts. El Campello és el quart amb 9 punts i una partida menys disputada, a continuació apareix Murla amb 8 punts i Xixona amb 6. Tanquen la classificació Petrer amb 2 punts i Sella B amb 1 punt. Per a este cap de setmana s'anuncia Benidorm contra Petrer, Xixona contra Sella A, Sella B contra Murla A i, la que pareix la partida de la jornada, Parcent contra El Campello.

Pel que fa al grup A de la primera categoria de palma, Laguar és l'equip que ha dominat la primera volta de la competició, sense perdre ni un sol punt dels disputats fins ara, que són 9. Amb 8 punts se situa l'equip de Murla, però, amb una partida més disputada. Orba és tercer amb 5 punts, al qui segueix Sella B amb 4 punts i tanca la taula Benasau amb un punt. Parlant ja del grup B d'esta mateixa categoria, Relleu també compta amb 9 punts de 9 disputats, sent segon l'equip de Benidorm amb 8 i una partida més. Continua amb 6 punts l'equip de Tibi, i tanquen Sella A amb un punt i Tibi que no ha pogut puntuar encara. Este cap de setmana s'anuncien estes partides en 1a de palma: Grup A: Murla – Laguar i Sella B – Orba, descansarà Benasau. Grup B: Agost – Sella i Tibi – Relleu i descansarà Benidorm.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article