Fem Pilota - Capçalera

Saps quina relació tenia Tyson amb la pilota a mà?

Sabies Què?

Pau Molins / València.
 
Tots sabem que la pilota a mà és un esport internacional, però de vegades costa imaginar el nivell mediàtic que pot arribar a tindre. El mite de la boxa, Mike Tyson, també va estar lligat, d’alguna manera, a este esport durant la seua carrera. Segons conta el mitjà digital irlandés Gaa Handball, el nord-americà, campió mundial dels pesos pesants dels 80, va tindre un brevíssim idil·li amb el joc de pilota. 
 
L’any 1987, Tyson preparava un important combat contra Tony Tucker. Aleshores Steve Lott, amic del seu mànager i llegenda de la pilota a mà (for-wall handball i three-wall handball) Jim Jacobs, va proposar a Tyson fer unes fotos publicitàries per a un magazín de pilota a mà. Unes fotos amb Tyson i Jim al seu club anomenat Sporting House tindrien un impacte publicitari ideal.


Tyson i Jim Jacobs posen per a un magazín de pilota a mà. FONT: Instagram de Wallballworld
 
I així va ser, segons va contar Lott anys més tard, tot va anar molt bé, però Tyson no es va acontentar amb posar per a la foto. Volia provar. En acabar la ràpida sessió, el boxejador va convéncer al seu mànager per a jugar una miqueta. «Sols una», li va respondre Jim. Aleshores Lott no dubtà, aprofità per a disparar el flaix en el precís moment, aconseguint una instantània ben valuosa del mític boxejador jugant a handball
 
Vídeo dels deu millors KO de Tyson
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article