elmusa

El Corte Inglés es reprén amb un destacat derbi de les Valls

Galotxa

PilotaViu / FPV / València.
 
La cinquena jornada tindrà lloc entre demà, dissabte, i diumenge, si la meteorologia ho permet. I a partir de demà la lliga regular no es detindrà fins a la segona setmana del mes de juny, disputant-se un total de deu jornades consecutives. Com a partida més atractiva del cap de setmana s'ha de destacar el derbi de les Valls, ja que el carrer de Faura serà l'escenari on els jugadors locals rebran als seus veïns de Quart de les Valls. Estos últims arriben a la cita líders amb nou punts, però l'equip de Faura en té 7 i té opció de superar-los si és capaç de guanyar a casa.
 
Per la seua part, l'Ovocity Marquesat jugarà en el carrer "Conrado Casanova" d'Alfarb, contra l'Electrofassar Massalfassar, en una partida entre dos formacions de la part mitja-baixa de la taula. El Lanzadera Montserrat, segon classificat un punt per darrere del líder, rebrà en el seu carrer al Caixa Popular Meliana, cuer de la classificació. Per últim, l'Ajuntament de Beniparrell oferirà als seus seguidors una partida en el carrer "El Surdo" de Beniparrell entre els seus jugadors i els de l'Albuixech.

Algunes de les altres categories també tornen a la competició 
Respecte a la competició de juvenils, el Caixa Popular Meliana ocupa el primer lloc, amb els dotze punts al seu caseller. Per darrere queda l'Ajuntament de Beniparrell, que ha guanyat les seues tres partides sumant huit punts, l'Ovocity Marquesat i l'Albuixec, que es classificarien a dia de hui per a la fase final.
 
En la resta del campionat la major part de categories descansaran aquesta setmana. Una de les excepcions és la categoria femenina, on Caixa Popular Godelleta ha sumat els dotze punts possibles i domina clarament la taula per damunt del Cent Duros Borbotó. Una altra categoria que competirà demà i passat serà la màxima de trinquet, on Paddock Riba-roja B, Trinquet de Torrent A i Llíria A encapçalen el grup empatats. També totes les escoles de galotxa participants tindran partides per als seus equips juvenils, cadets, infantils, alevins i benjamins.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article