Fem Pilota - Capçalera

Picanya es prepara per acollir l’inici del II Circuit Intercomarcal de Màdel

Participa

El II Circuit Intercomarcal de Màdel ja està configurat i el tret d’eixida el tornarà a donar la localitat de Picanya. Una de les localitats pioneres de la pràctica d’esta nova modalitat de pilota.

El pròxim diumenge 22 d’abril es celebrarà a Picanya el III Torneig 12 hores de Màdel al Poliesportiu municipal.

Després del gran èxit de participació de la passada edició, enguany es tornarà a repetir el mateix format de competició. Dues categories, una d'iniciació dirigida a aquelles persones que vulguen provar per primera vegada el màdel, i una altra d'avançat, on podran participar totes les persones que ja han pres contacte amb este esport. La categoria de nivell avançat serà la que posarà en marxa el rànquing del II Circuit Intercomarcal. A més a més també es disputarà al mateix temps un torneig infantil de frontó.

A les dues categories es poden apuntar tant homes com dones a partir de 16 anys. El preu per inscripció serà de 10€ per parella i es seguiran les normes oficials del màdel. Totes les categories comptaran amb premi per als primers classificats.
El Club de Pilota ha informat que hi haurà servei de barra amb menjar i beguda durant tot el dia.

Per a inscriure’s al III Torneig 12h de Màdel de Picanya cal contactar per whatsapp o telèfon abans del 20 d’abril al telf. 616714996.
 

Més informació al següent enllaç:  www.madelpilota.com

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article