elmusa

El Kiwa-Quart s'imposa a Montserrat en la partida ajornada d'El Corte Inglés

Galotxa

Paco Durà / Quart de les Valls.
 
Al carrer València de Quart de les Valls s'ha disputat hui, divendres 30 d'abril, una partida ajornada per la pluja de la segona jornada del Trofeu El Corte Inglés de galotxa. S'enfrontaven el Kiwa-Quart i Montserrat i el resultat ha sigut de 70-30 per als locals.
 
Montserrat portava la baixa del mitger Javi, que era substituït pel veterà Fede, junt a Óscar, Carlos i el feridor Añó. I pel Kiwa-Quart formaven el Moro, el Xato, Alex i el feridor Berbis.
 
Els actuals campions han dominat la partida i han posat el marcador 40-0. Un parcial que els feia jugar tranquils, fruit del seu domini i de l'encert del feridor Berbis. Després, han reaccionat els visitants i han millorat el resultat, fent sis jocs cadascú i acabant 70-30 per als de Quart, que s'han trobat més còmodes en un carrer sempre complicat per als visitants. Amb este resultat les posicions de davant s'apreten un poc més.
 
Resta de partides ajornades
Les altres dos partides que resten ajornades es diputen, una este dissabte, a les 17 hores, entre Massalfassar i Beniparrell. I l'altra dimarts, a les 19 hores, Albuixec-Faura. En esta última ha sigut canviat l'escenari d'acord amb Federació i els dos equips.

*Volem seguir sent el mitjà de referència del nostre esport. Sols amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Punxa ací i Travessa per PilotaViu, travessa per la pilota valenciana!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article