Fem Pilota - Capçalera

Ricard i Ricardet visiten el Col·legi Hernández

Participa

El passat dimecres 21 de març, dins de les activitats del projecte d'Innovació Educativa Pilota a l'Escola, el Col.legi Hernández va rebre la visita dels pilotaris Ricard (Castelló) i Ricardet (el Genovés), com a exemple de jugadors professionals i, en el cas de Ricardet, també tècnic de la Federació de Pilota.

Aquests van realitzar una sessió, teòrica i pràctica, adreçada a l'alumnat de 4t de primària. La part teòrica es va realitzar a l'aula amb l'objectiu de conéixer els orígens de la pilota, les modalitats més importants i quines són les més practicades en la nostra zona, les proteccions utilitzades, tipus de pilotes, etc. Dins d'aquesta part també hi hagué una activitat molt interessant: «L'alumne Periodista», en la qual es va elaborar una entrevista al jugador professional sobre la seua trajectòria esportiva i altres qüestions d'interés.

Per acabar la sessió, Ricard i Ricardet passaren a la part pràctica, on gaudiren tots del joc de la pilota valenciana. Començaren amb uns jocs d'escalfament i acabaren jugant a raspall.

Cal valorar que totes aquestes activitats afavoreixen que la pilota cada dia siga més coneguda i estimada per tot el nostre alumnat.
 

L'alumnat del Col·legi Hernández escoltant Ricardet. Foto: Col·legi Hernández
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article