elmusa

Les partides del dimarts: forces igualades

Participa

La primera partida del dimarts a Oliva era poc habitual. Escoto, de blau, s'enfrontava a Salvà i Salelles, de roig. Escoto treia des del 9, sempre amb la dreta, però Salvà restava molt bé la treta i Salelles acabava molt bé la feina davant. La parella roja es va posar per davant al marcador amb un 5 per 10, però a partir d'eixe moment va començar la remuntada d'Escoto. Salvà li restava la treta però deixava les pilotes mortes al 5, i Escoto la tirava dalt. La parella roja va poder fer quinzes però no va ser suficient per a remuntar. A la fi, 25 per 15 a favor d'Escoto.

La segona partida de la vesprada tenia un premi Savipecho de 100 € per al guanyador. Moncho i Brisca, de blau, s'enfrontaven a Montaner i Sanchis, de roig.

La partida va ser brillant, en la qual els quatre pilotaris van fer un gran recital de pilota, com feia setmanes que no véiem al trinquet d'Oliva. La partida es pot dir que era dauera fins a l'últim joc. Es van veure grans pilotades que ningú es volia perdre i els pilotaris ho van donar tot. Els mitgers van fer una gran partida, amb els seus carxots fortíssims a la careta, miracles amb l'esquerra de Brisca i la clàssica pilotada per baix cama de Sanchis. Els rests també jugaren de manera sensacional, amb grans rebots per part de Moncho que anaven de part a part del trinquet. A Montaner li va costar fer la raspada al principi, però a poc a poc ja anava tirant pilotades de banda a banda amb molta potència, tant de bot de braç com amb la seua treta. A la fi, 25 per 20 per a Moncho i Brisca que s'emportaren el premi.

Torna a llegir ací totes les partides del dimarts.

Miquel Colomar / Oliva.
 

Comentaris

Josep Oliva
1.

La primera partida va quedar 25-10 i escoto trea del 9,5 en la dreta.

Comenta aquest article