Fem Pilota - Capçalera

La II Lliga Comarcal Marina Alta de Raspall ja té semifinalistes

Participa

Diumenge passat es va acabar la fase regular de la II Lliga Comarcal Marina Alta de Raspall i, després de 6 jornades, ja tenim semifinalistes. Les semifinals les jugaran els equips de Xàbia, que han quedat líders dels seus grups, i els equips d'Ondara i El Verger.

La partida de dissabte entre Els Poblets i Pedreguer es va anul·lar per culpa de la climatologia adversa i, en principi, no es jugarà, ja que cap dels dos equips tenia possibilitats de passar a l'altra fase.

Diumenge a Dénia es jugava, a les 10.30 h, la partida entre l'equip de Dénia i el Xàbia B. La partida la varen guanyar els visitants per 10 a 25. El Xàbia B passa com a líder del Grup A amb 17 punts i el Dénia sols ha aconseguit 2 punts pel que no jugarà les altres fases.

Diumenge a les 11.30 al Trinquet Municipal de Pedreguer es jugava la partida entre el Pedreguer B, amb Joan, Salva i Joanber, i El Verger, amb Flare, Abel i Jordi. La partida va caure del costat local per 25 a 15. El Pedreguer B es queda a 1 punt de passar a semifinals i passa l'equip d'el Verger amb 9 punts.

A la mateixa hora al Trinquet Municipal de Xàbia s'enfrontaven el Xàbia A, amb Vicent i Cova, i l'Ondara, amb Carles i Josele. Els locals varen guanyar amb contundència l'Ondara que passa segon del Grup B per darrere del Xàbia A.

Dissabte 7 a les 16.00 h comencen les Semifinals amb l'enfrontament, al Trinquet Municipal d'Ondara. Els locals, com a segons classificats del grup B, comencen jugant contra el Xàbia B, primer classificat del Grup A. S'espera molta emoció a la partida on, de segur, els dos equips intentaran començar la fase amb una victòria en aquesta partida d'anada.

Diumenge 8 a les 16.00 h al carrer de la Pilota del Verger es jugarà l'anada de l'altra Semifinal. El Verger vol aprofitar el factor canxa front al Xàbia A, que arriba com a líder del Grup B i demostrar com de difícil és guanyar-los dins de casa.

Ens espera molta emoció a aquestes últimes setmanes de la Lliga.


Pedreguer B va superar El Verger  per 25 -15. Foto: CPV Pedreguer

Lluís Miralles
Pedreguer

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article