Benidorm perd a Murla però segueix líder en la lliga de llargues

Ratlles

PilotaViu / FPV / Murla.

L'equip de Benidorm continua intractable en la primera posició de la màxima categoria de la lliga de llargues. L'equip de la Marina Baixa suma 16 punts, això sí, sent l'únic equip que ha pogut disputar les sis partides programades, tot i que esta setmana perdia en el seu desplaçament a Murla per 8 a 7, quan s'hagués de suspendre per les condicions meteorològiques, per tant, acabava pel resultat de 10 a 9, tal com marca la normativa.

A hores d'ara, empaten en segona posició l'equip de Parcent i de Sella A, amb nou punts, amb Parcent amb cinc partides disputades i Sella A amb quatre. Els de La Marina Alta s'imposaven esta jornada en casa a l'equip de Xixona per 10 a 6 mentre que els de Sella guanyaven a domicili l'equip d'El Campello per 0 a 10.

Sella B i Petrer disputaven una partida en la qual estava en joc desfer-se de l'última posició. De nou la pluja va estar protagonista en aparéixer quan el marcador es trobava 3 a 4 per a l'equip de Petrer.

Benimagrell és el líder del grup A de la segona categoria de llargues, Sant Vicent és el líder del B, mentre que Nàquera és el sorprenent líder del grup de València.
Murla A i Ontinyent lideren els grups A i B, respectivament, de la tercera categoria.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article