Relleu i Laguar continuen líders en la lliga de palma

Ratlles

PilotaViu / FPV / Relleu.

La lliga de palma s'acosta a l'equador de la fase de lligueta i ja es poden anara extraient les primeres conclusions. En la primera categoria, i al grup A, Laguar ha aconseguit 9 punts en les tres partides disputades i ja té assegurada la primera posició en esta primera volta. La passada jornada l'equip de Laguar tenia descans.

Murla i Orba empaten amb cinc punts en la classificació. A més, estos dos equips s'enfrontaven la passada jornada a Orba amb victòria per als locals pel resultat de 10 a 7, partida en la qual es repartien els punts.

Benasau i Sella B protagonitzaven la partida més igualada de la jornada que acabava amb el resultat de 9 a 10 per als visitants. Benasau és l'equip que tanca la classificació amb 1 punt pels 4 que sumen els de Sella.

Al grup B, Relleu està notant el reforç de Sergi, han guanyat les tres partides i són els líders. Esta jornada guanyaven 10 a 2 davant un dur rival com és Benidorm. Sella A queia a Tibi pel resultat de 10 a 3. Els de Tibi són segons amb 6 punts pel 5 que en tenen els de Benidorm.

Agost, que descansava esta jornada, és l'últim del grup sense puntuar, això sí, amb una partida menys disputada que la resta d'equips.

Castell de Castells mana en el grup A de la segona categoria de palma amb quatre partides disputades i 10 punts. Calp B, Poble Nou i Laguar igualen en segona posició amb 7 punts en el que està resultant un dels grups més igualats. Calp B guanyava a casa davant Benifallim per 10 a 1 mentre que Poble Nou, perdia a casa davant Laguar per 6 a 10.

Benimagrell és el líder del grup B de la segona de palma. Amb 11 punts en les quatre partides disputades i després de guanyar este passat cap de setmana a l'equip de Tibi per 10 a 5. Calp A és segon amb 7 punts. Els de Calp es desfeien per la mínima davant Sant Vicent, amb repartiment de punts inclòs. Tibi, Benimantell i Sant Vicent empaten amb 4 punts i tanca la classificació l'equip de Fondó amb 3 punts.

En la tercera de palma, Altea es troba al capdavant del grup A amb 12 punts, mentre que al grup B és Crevillent l'equip líder amb 8 punts.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article