elmusa

Set localitats acolliran el II Circuit Intercomarcal de Màdel

Participa

El II Circuit Intercomarcal de Màdel ja està ací. El 22 d'abril a Picanya començarà una nova edició d'este Circuit que es va estrenar la temporada passada amb molt bona acollida. La primera seu serà Picanya, tot un clàssic en el Circuit i una de les localitats on el màdel ha rebut millor acollida.

Canals també repetirà com a escenari del torneig final que tancarà el Circuit el 29 de setembre, on presumiblement es decidiran els equips guanyadors. Abans però, el màdel recorrerà 5 localitats més, 7 en total. Carcaixent (20 de maig), Miramar (17 de juny), Carlet (30 de juny i 1 de juliol), Ontinyent (20 de juliol) i Castelló de la Ribera (24 al 27 de juliol) seran les altres seus.

Com en la primera edició, en cada torneig hi haurà uns punts en joc que es repartiran entre tots els participants, premiant els equips que queden en millor posició. Els punts aniran acumulant-se durant les 6 primeres competicions fins a arribar a l'última cita, el 29 de setembre, a Canals. En la localitat de la Costera es jugaran els últims punts en joc els vuit millors equips del Circuit.

El Circuit comptarà amb el patrocini de Pollos Planes, Fe Seguros i Magnesio Natural i la col·laboració de PilotaViu, El Joc del Poble i Frediesport. També cal destacar la implicació dels clubs que organitzaran els tornejos en les seues respectives instal·lacions.

En els pròxims dies anunciarem més detalls del III Torneig 12h de Picanya i el procediment per a inscriure's.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article