Fem Pilota - Capçalera

Montserrat s’imposa a Faura en una partida emocionant al Trofeu El Corte Inglés

Galotxa

Paco Durà / Montserrat.

Els equips de Montserrat i Faura, els dos colíders del Trofeu El Corte Inglés de galotxa, disputaven esta jornada la partida estel·lar, enfrontant-se tots dos a la canxa de Montserrat, on han guanyat els locals per un resultat ajustat de 70-60, que li permet al visitant emportar-se un punt. Per altra part, Beniparrell s'imposava a Marquesat en una altra de les partides importants de la jornada.

Faura arranca un punt en la seua visita a Montserrat (70-60)
A Montserrat es va veure una partida emocionant, en la que sempre anaven molt igualats els dos equips en el marcador, fins que el Faura (Martí I, Llopis, Sergio i el feridor M. Àngel) trencava un joc del rest. Però la reacció dels de Montserrat (Òscar, Javi, Carlos i el feridor Añó) va ser immediata i tot seguit trencaven també el joc del rest, recuperant el terreny perdut. Això donava pas a un tram final molt equilibrat en el que va poder passar de tot, a causa de la gran lluita entre els dos equips. A la fi, els de Faura van estar prop d'igualar a 65 tantos, però per poc no van aconseguir i la victòria acabaria sent per a Montserrat per 70-60, resultat que donava dos punts al guanyador i un al perdedor. En juvenils guanyaven els locals, 50-35.

Beniparrell guanya a Marquesat i juga molt bé (70-35)
A la canxa de Beniparrell també s'enfrontaven dos equips importants; però ací la superioritat dels de l'Horta Sud va ser notòria. Julián, Hilari, Herrera i el feridor Toni, van dominar als de Marquesat, Pau, Nando, Alex Alandes i el feridor Benja, per 70-35. Un resultat que reflexa la superioritat dels de casa. Un equip en el qual Julián feia molt el bot i el jove Hilari li donava molta seguretat a la galotxa, a més del gran paper d'Herrera davant, rematant molts quinzes. Açò feia que prompte es posaren per davant els de Beniparrell i fóra imparable la seua superioritat. En juvenils, també guanyaven els de casa, 50-40.
 

L'equip de Beniparrell guanyava al de Marquesat. Foto: FPV

El Kiwa-Quart s'imposa a domicili a Meliana (15-70)
A Meliana, els actuals campions, el Kiwa-Quart de les Valls, amb el Moro, el Xato, Juan Antonio i el feridor Berbis, s'imposaven de forma clara als de Meliana, Adri, Gabri, Mellado i el feridor Ramon, per 15-70, un resultat que deixa ben palés que els de Quart, malgrat un començament un pèl dubtós, estan ahí i que caldrà comptar amb ells per als primers llocs. En esta partida no jugava Alex i ho feia Juan Antonio en el seu lloc i a penes es va notar, ja que els de Les Valls eren molt superiors a un equip que enguany ha pujat a primera. En juvenils, la victòria era contundent per als de Meliana, 50-0.

Albuixec derrota a Massalfassar de forma contundent (70-10)
A Albuixec, el duel entre dos equips de l'Horta Nord es resolia a favor dels de casa, Sergi, Samuel, Lucha i el feridor Alfonso, que superaven als de Massalfassar, Ximo, Luis i Paco, que tenien la important baixa de Jorge, jugador que fa el bot, una faceta molt necessària en la modalitat de galotxa i que no tenien els visitants. Per tant, el resultat de 70-10 a favor dels d'Albuixec reflectia la superioritat seua en una partida fàcil de dominar. En juvenils han guanyat els visitants, 35-50.

Classificació:
Montserrat, 8 punts;
Faura, 7;
Marquesat i Kiwa-Quart, 6;
Beniparrell, 5;
Albuixec, 4;
Massalfassar, 2;
Meliana, 1.

Falten per disputar tres partides de la tercera jornada que foren ajornades per la pluja i que aprofitaran la jornada pròxima, del dia 31, que toca descans. Jugaran:
Kiwa-Quart-Montserrat.

Faura-Albuixec.
Massalfassar-Beniparrell.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article