Fem Pilota - Capçalera

Torna el Circuit Intercomarcal de Màdel

Participa

Després de l'èxit de la primera edició del Circuit, el pròxim 22 d'abril donarà el tret d'eixida el II Circuit Intercomarcal de Màdel. Com ja va ocórrer la temporada passada, Picanya serà la primera parada.

El màdel, una versió moderna de la pilota grossa, està guanyant adeptes dia rere dia. La seua senzillesa en el joc i el continu intercanvi de pilotades assegura una bona estona d'esport per als amants de la pilota valenciana i també d'altres esports que han descobert en el màdel un bon entreteniment.

En les pròximes setmanes revelarem la resta de seus d'este Circuit Comarcal que finalitzarà el dia 29 de setembre en un campionat final on, previsiblement, es decidiran els guanyadors. De nou, hi hauran categories diferents adaptades al nivell de cada equip, amb especial atenció pels més menuts.

El Circuit comptarà amb el patrocini de Pollos Planes, Fe Seguros i Magnesio Natural i la col·laboració de PilotaViu, El Joc del Poble i Frediesport, a banda dels clubs que organitzaran els campionats en les seues respectives instal·lacions.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article