Jornada de bones partides a les lligues de llargues i palma

Ratlles

PilotaViu / FPV / Sella.

Una nova jornada tindrà lloc este de cap setmana en les lligues de llargues i de palma, i arriba carregat de partides molt interessants.

Els quatre primers classificats de la primera de llargues s'enfronten entre ells, en les partides programades de El Campello contra Sella A, i Murla contra Benidorm. Parcent, que és cinqué empatat a sis punts amb El Campello i Murla, jugarà esta setmana a casa contra l'equip de Xixona, equip amb necessitat de puntuar. Sella B i Petrer protagonitzaran la partida de la part baixa de la taula, ja que cap dels dos equips ha aconseguit puntuar.

La primera categoria de palma també tindrà bones partides, on destaca per damunt de la resta la que enfronta en el grup B a Relleu i Benidorm, partida en la que estarà en joc el liderat d'este grup. Sella A rebrà a Tibi i completaran esta jornada. Pel que fa al grup A d’esta mateixa categoria, Orba i Murla protagonitzaran el derbi de la Marina Alta disputant-se el segon lloc. Benasau i Sella completaran esta jornada en la que descansarà el sòl·lid líder, l’equip de Laguar.

La competició juvenil ja va començar la setmana passada amb els següents resultats: Parcent 6 - 5 El Campello i Parcent 2 - 6 Agost.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article