Fem Pilota - Capçalera

Tot preparat per a la Trobada de les Escoles del Puig i d'Auñamendi

Participa

El Club de pilota del Puig i la seua escola ja tenen les maletes preparades per a viatjar als pirineus navarresos per a fer un intercanvi esportiu i gastronòmic amb l'escola d'Auñamendi.

Esta escola acull al voltant de 100 alumnes (entre xiquets i xiquetes) de les valls d'Erro, Arce, Aezkoa i Auritz / Burguete. Mentre que l'escola del Puig té 43 alumnes, on un 98% són del mateix municipi.

Serà el cap de setmana del 27,28 i 29 d'abril, i es preveu per a l'ocasió la utilització de dos autobusos a causa de la gran demanda dels socis i de l'alta implicació de tota l'escola en este tipus d'esdeveniments.

Estes trobades serveixen perquè l'alumne cresca com a esportista i persona, coneixent altres cultures amb un nexe d'unió com és la pilota.

L'arribada a Espinal es preveu per al divendres a la nit, el dissabte al matí hi hauran partides de frontó per parelles (formades per un alumne de cada escola) i el dissabte a la vesprada anirem al frontó Labrit de Pamplona per veure partides de professionals.

El diumenge al matí seguirem amb partides de les dues escoles, mentre els cuiners del club s'encarregaran d'elaborar paelles per a més de 160 persones, que serviran com a colofó ideal per a la clausura de la trobada, agermanant les escoles del Puig i d'Auñamendi.

Penya Pilotaris Amics del Frontó del Puig
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article