L'FPV organitza la primera Escola de Tecnificació de Banques

Ratlles

PilotaViu / València.
 
El Comité de ratlles de la Federació de Pilota Valenciana ha anunciat la posada en marxa d'una nova iniciativa, un curs de perfeccionament de banques.
La Diputació d'Alacant  ha aprovat el projecte presentat per la Federació de Pilota Vanciana, per a posar en funcionament l'Escola de perfeccionament de banques. Segons ha publicat l'FPV, «es tracta de recolzar l'esport base, amb la intenció de donar al joc de ratlles nous i millors jugadors en esta posició, la banca o traure».
 
Les classes les impartirà José Antonio Martínez Asensi, "Martínez del Campello", el veterà jugador, que en els últims temps ha sigut clau en les lligues de llargues i en la selecció. Les sessions es realitzaran en tres poblacions: Tibi/Agost, Benidorm i Orba.
 
La programació està feta perquè cada alumne reba aproximadament 20 sessions de dues hores cadascuna, repartides durant tot l'any (dos dies a la setmana), descansant els mesos de juliol i agost. Les classes s'impartiran sempre dijous de 18.00 a 20.00, perquè els pares/mares o responsables dels clubs tinguen més facilitat per a realitzar els desplaçaments.
 
Els interessats s'han d'adreçar al mail del comité de ratlles: comitellargues@mail.fedpival.es
 
Es posa així en marxa una nova iniciativa que pretén el foment i la recuperació sobretot del traure a bragueta o "sobaquillo".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article