elmusa

Igualtat màxima en el Trofeu El Corte Inglés de galotxa en trinquet

Galotxa

PilotaViu / FPV / València.

Trinquet de Torrent A, Paddock Riba-roja B i Llíria A sónn els tres equips que lideren el grup de primera categoria en trinquet del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés.

Tots tres sumen huit punts, seguits per l'Alfara de la Baronia, vigent campió del torneig, dos punts per darrere. La quarta jornada del campionat ha deixat les següents partides: l'Alfara de la Baronia jugarà en casa davant el Torrent B; el trinquet torrentí serà on jugue el primer equip del club local davant el Caixa Popular Pobla A; el Llíria A rebrà al seu trinquet a l'Odóntica Riba-roja A, en el derbi comarcal del Camp de Túria; i per últim, el cuer de la taula, Eléctrica Vinalesa C visitarà al Paddock Riba-roja B.

Classificació 3a jornada:
1. Trinquet de Torrent A - 8 punts
2. Paddock Riba-roja B - 8 punts
3. CPV Llíria A - 8 punts
4. CPV Alfara Baronia - 6 punts
5. Odontica Riba-roja A - 4 punts
6. Caixa Popular Pobla A - 1 punt
7. Trinquet de Torrent B - 1 punt
8. Electrica Vinalesa C - 0 punts

En la divisió de plata són el Manises A, en el grup 1, i l'Alfara del Patriarca, empatat amb el Poliesportiu Massalfassar D, qui ocupen les primeres posicions dels grups de competició. Respecte a la tercera categoria són el Tapizados Calse Moixent A i el Caixa Popular Pobla C qui empaten en el primer lloc d'un grup, mentre que el Caixa Popular Pobla D mana en solitari en l'altre grup. El Trinquet de Torrent E i el Pepsi Max Onda A encapçalen els grups de la categoria quarta A, sent l'Amics de la Ribera C, el Caixa Popular Pobla G i el Pepsi Max Onda B qui ho fan en quarta B.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article