elmusa

Últim cap de setmana de partides regulars a la II Lliga Comarcal Marina Alta de Raspall

Participa

Després d'una setmana de descans, els propers dissabte i diumenge es disputarà l'última jornada de la fase regular de la Lliga Comarcal de Raspall. Serà, pràcticament, una jornada de transició, ja que els primers llocs dels grups estan clars i sols queda per saber qui passarà com a líder al Grup B.

Dissabte 24 de març a les 16.00 h al Carrer Sant Josep dels Poblets es jugarà la partida entre Els Poblets i Pedreguer A. Tot i no tenir cap dels dos la possibilitat de passar a l'altra fase, tots lluitaran per la victòria en una canxa on els locals continuen invictes.

Diumenge a les 10.30 h al Trinquet Municipal de Dénia l'equip local, amb Jordi, Andreu i Terrades s'enfrontarà al Xàbia B de Cento, Joan i Tomaqueta. Partida interessant on, encara que no es juguen cap lloc, els jugadors ho donaran tot per aconseguir guanyar.

A les 11.30 h de diumenge 25 al Trinquet Municipal de Xàbia es jugarà la partida més decisiva de la jornada on el Xàbia A de Vicent, Jose i Cova es jugaran el primer lloc del Grup B contra l'equip d'Ondara amb Miguel, Josele i Carles. Qui guanye passarà líder de grup a les semifinals.

A la mateixa hora ,11.30 h, al Trinquet Municipal de Pedreguer es jugarà la partida entre el Pedreguer B, amb Joan, Salva i Joanber, i El Verger, amb Àlex, Abel i Flare. El Verger ja sap que passarà segon del Grup A però el Pedreguer B no els pensa regalar la victòria.

Partides de gran nivell per tancar la fase regular i arribar, les pròximes setmanes a les semifinals i la final de la Lliga.

Lluís Miralles
Pedreguer

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article