elmusa

Les partides del dimarts: molta pilotada dalt de l'escala

Participa

La primera partida del dimarts al trinquet d'Oliva la jugaven Escoto i Pinet, de blau, contra Salelles II i Jaume II, de roig.
 
La partida es va desenvolupar amb molta pilotada errada per part dels quatre jugadors, més al principi que a la part final. Per part de la parella blava, va tindre mala sort. Pinet volia parar les pilotades fortíssimes de Salelles però li pegava a la monyica i anaven dalt de l'escala, i amb la volea, de vegades les pilotes pegaven a la tela i es frenaven. El seu company Escoto tenia problemes al colze dret, li feia mal però va poder acabar la partida. Per part de la parella roja, Jaume no estava encertat en acabar els quinzes, parava molta pilotada però no podia acabar els quinzes, i el seu company Salelles va fer un bon joc però no va tindre el seu dia, va cometre errors no forçats. A la fi, victòria 25 per 15 a favor de l'equip blau.


Escoto i Pinet es van endur la primera partida. Foto: Miquel Colomar

La segona partida enfrontava a Badenes i Gabi, de roig, contra Mario i Lorja, de blau.
 
La partida va tindre un clar domini per part de la parella blava, una parella blava que estava impecable. Mario feia temps que no estava anunciat en cartells d'Oliva i va donar a entendre que es troba en un gran estat de forma. Va cometre pocs errors, sols algun per voler ajustar tant la pilota a la careta que pujava  a l'escala per centímetres, però a banda d'això, va fer un gran joc. El seu company Lorja el va acompanyar favorablement, acabant tots els quinzes amb fortíssimes raspades i bot de braç. Per altra banda, la parella roja no va tindre la mateixa sort. Els dos es preguntaven com poder fer quinze al rival, no tenien el seu dia. Badenes no acabava d'encertar les pilotades i Gabi quasi tota la partida jugava les pilotades un poc errades, no li entraven a la mà i molta pilotada anava a l'escala. A la fi, 25 per 5 a favor de l'equip blau.

Torna a llegir ací totes les partides del dimarts.

Miquel Colomar / Oliva.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article