elmusa

Moro i Alejandro es juguen el títol del 5 i mig del XV Campionat Sant Pere del Puig

Participa

Un cap de setmana més, el frontó del Puig obri les portes amb una gran activitat tant al club com a l'escola de pilota.

Divendres i dissabte, es jugaran les finals del club pertanyents al XV Campionat de Sant Pere al frontó del Puig i el diumenge tindran lloc les finals autonòmiques dels JECV de frontó individual a Dénia, on l'escola del Puig estarà representada de forma meritòria per 11 alumnes, xifra rècord mai assolida.

Les finals del Campionat de Sant Pere de l'escola seran el diumenge dia 15 d'abril així com el famós acte final amb paelles al frontó per a tots els socis (al voltant de 200 assistents) i lliurament de tots els trofeus del campionat.

El divendres a les 20.30 h tindrà lloc la gran final de la màxima categoria jugada en la modalitat del 5 i mig. Els dos pilotaris que han aconseguit arribar a la final han demostrat estar en un excel·lent estat de forma. Moro de Massalfassar I Alejandro de Paterna faran vibrar als aficionats al frontó pel seu joc de qualitat i força.

Com sempre, des de fa més d'un any, totes les finals seran retransmeses per TelePilotarisPuig en directe, streaming a través de la pàgina de Facebook del club.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article