Fem Pilota - Capçalera

Encontre de pilota valenciana adaptada, des de Xàtiva

Participa

El dia 9 de febrer, Acofem-13, des de Xàtiva, iniciava la seua aventura amb la pilota de la mà del CRIS Sant Pau, el qual ens convidava a veure el seu joc en l'emblemàtic trinquet de Pelayo de València. Alguns de nosaltres estàvem interessats en este esport i què millor manera que ens ho mostraren amb l’experiència d’altres companys.

El dia 7 de març vam acudir a l’encontre de pilota a Castelló i vam seguir aprenent d'este esport. És un esport fàcil i senzill que ens ajuda a sentir-nos a gust amb nosaltres mateix. A la vegada, és un esport integrador on pot participar qualsevol persona, sense diferències entre sexe, edat, etc. Per això, alguna de nosaltres ens em atrevit a practicar este esport. Ens vam sentir acollits amb gent que no coneixíem. Ningú de nosaltres havia jugat mai abans a pilota i molt menys al carreró, la qual cosa dóna més encant al joc. Estàvem nerviosos i a la vegada emocionats. A més, teníem el recolzament dels nostres companys que venien a animar-nos i varen quedar impressionats amb el nostre joc.

Ens agradaria tornar a fer un encontre de pilota i convidar a més gent a practicar este esport per a seguir propagant-lo i així poder conéixer més gent extraordinària.

Fem botar la pilota!

CRIS Acofem-13

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article