Fem Pilota - Capçalera

El CPV Socarrades torna a gaudir de la pilota a Pelayo en plenes falles

Participa

Un any més, han arribat les falles i per al CPV Socarrades-Campanar implica organitzar el campionat anomenat 'Foc a la galotxa'. Les activitats als barris, places, solars i carrers brollen, i com a gent de carrer que són, a Campanar no poden deixar d'ampliar el programa de la #juntasolarfallera de la qual vénen participant des de la seua creació com a club.

El passat dissabte, dia 10 de març, van muntar el segon campionat. Estigué marcat per un bon esmorzarot a la plaça del Pilar, al conegut Racó de la Corbella, seguit d'un passacarrer amb pilotaris i músics, junts amb colps de volea i vítols de "de cinc donen!", uns bons ingredients per fer despertar la curiositat de la gent que trobaven de camí al Pelayo, lloc on s'anava a jugar el campionat.

Un cop al trinquet, i amb poca afluència de gent, tot siga dit, començaren les partides. Un dels espectadors comentava, "no juguen molt, però li posen moltes ganes, així que em quede a veure'ls jugar".

Concloem, i per a tal efecte no cal parlar de qui va guanyar, ja que a Campanar la finalitat principal és que guanye la pilota, per tant una jornada molt divertida, on totes les participants van gaudir d'una jornada de pilota en família, i a més a més en un lloc espectacular com és el trinquet del Cap i Casal.
 

 
Les activitats de la Junta Solar Fallera continuen durant els pròxims dies

CPV Socarrades-Campanar

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article