Benidorm és líder destacat de la Lliga de llargues

Ratlles

PilotaViu / FPV / Alacant.

La passada jornada es van disputar quasi totes les partides programades per al cap de setmana en les lligues de llargues i de palma - Trofeu Diputació d'Alacant malgrat la pluja.

En la primera de llargues, la jornada va significar una nova victòria de la formació de Benidorm, que de moment, porta molt bona marxa de cara a la defensa del títol aconseguit en 2017 al carrer de Pedreguer. En este cas, guanyaven a l'equip de Sella A per 10 a 0. Murla rebia a l'actual subcampió, l'equip del Campello, que guanyaven per 6 a 10, sumant així els visitants els tres punts en joc. Parcent es desplaçava fins a Sella, però en este cas, per a jugar contra la formació B, a la que derrotava pel resultat de 3 a 10. La partida entre Petrer i Xixona es va haver de suspendre per la pluja, quan els torroners guanyaven per 1 a 4.

La classificació, de moment, està clarament dominada per la formació de Benidorm amb dotze punts, pels sis que en tenen Parcent i Sella A. La pluja també fa que els de Benidorm siguen l'únic equip amb totes les partides disputades.

Pel que fa a la màxima categoria de palma, i al grup A, Laguar rebia a un dels equips favorits, un dels que més s'ha reforçat enguany, el d'Orba, però la seguretat dels de Laguar al seu carrer va fer que la victòria caiguera del seu costat per un ampli marcador, en este cas, 10 a 3. Més clara va resultar l'altra partida del grup, entre Murla i Benasau, amb victòria per als primers pel resultat de 10 a 0. Parlant ja del grup B, les dues partides que es disputaren caigueren de manera molt contundent per als equips visitants. Per una banda, Tibi queia a casa contra Benidorm pel resultat de 2 a 10, mentre que a Agost, l'equip de casa perdia per 1 a 10 contra Relleu, on milita actualment Sergi, exjugador d'Agost.

Esta primera categoria està dominada per Laguar en el grup A i per Relleu al grup B.

La segona categoria de llargues està liderada, al seu grup A, per Benimagrell, al grup B manen Parcent i Sant Vicent, mentre que el grup de València és Borbotó el que està al més alt de la classificació.

El grup A de la segona de palma està comandat per Castells i Poble Nou, mentre que al B, Benimagrell amb 8 punts és l'equip de referència.

En tercera de llargues, Laguar mana al grup A, mentre que Agost fa el propi al grup B. En la categoria de bronze de palma, Altea ha aconseguit tots els punts en joc i és líder del grup A, mentre que al B, havent perdut només un punt, mana la formació de Crevillent.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article