elmusa

Les partides del dimarts: Guadi i Canari s'emporten el premi Savipecho

Participa

El nou trinquet d'Oliva obria les portes un dimarts més amb un premi Savipecho en joc.

En la primera partida jugaven Momblanc i Feo, de roig, contra Escoto i Ricardet, de blau.
 
La partida va tindre com a clar dominador a l'equip roig de Momblanc i Feo, un equip que al principi li costava agafar joc amb errors no forçats i va perdre el primer joc, però a partir d'ací va aconseguir fer tots el jocs fins el 20 per 5. Es va veure una xicoteta remuntada de l'equip blau, aconseguint poder fer un joc més i sumar 20 per 10 al marcador. A la fi, 25 per 10 a favor del equip roig.
 
La segona partida, amb un premi Savipecho de 200 €, la protagonitzaven Vercher i Brisca, de roig, i Guadi i Canari, de blau.
 
Després d'unes partides jugant junts la Lliga de Raspall, els companys Guadi i Brisca eren rivals. Una partida molt igualada fins a la fi, on vam veure grans pilotades per part dels quatre jugadors. La partida es pot dir que era dauera, ja que tots els jocs es resolien en la part del dau. L'equip blau aconseguia sumar el primer que començava traient, amb unes grans tretes de Guadi, algunes d'elles directes al tamborí i, com sempre, Canari rematant davant amb molt bon bot de braç i raspades. Per altra banda, l'equip roig al principi no va tindre tanta fortuna però després van agafar ànim i començaren a jugar com ells saben, amb grans voleees de Brisca i Vercher fent servir el bot de braç, que les encenia i defensant molt per a salvar grans quinzes. L'últim joc va ser el més emocionant de la partida, durant una llarga estona, on un equip feia val i l'altre igualava constantment. A la fi, 25 per 20 a favor del equip blau de Guadi i Canari.

Torna a llegir ací totes les partides del dimarts.

Miquel Colomar / Oliva.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article