elmusa

Arriba el tram final de la II Lliga Comarcal Marina Alta de Raspall

Participa

El passat cap de setmana es va jugar la quarta jornada de la II Lliga Comarcal Marina Alta de Raspall i es va produir un canvi de lideratge en el grup, B on l'Ondara ha perdut el primer lloc que ara passa a ocupar el Xàbia A.

Divendres es jugaven dues partides. La Primera al Trinquet Municipal de Pedreguer entre el Pedreguer A i el Xàbia A que va acabar amb victòria pels visitants per 15 a 25. Així, el Pedreguer passava a ser últim del Grup B i el Xàbia A es posava líder provisional a l'espera del que faria l'equip d'Ondara l'endemà.

També divendres, quasi a la mateixa hora, es jugava el Xàbia B contra el Pedreguer B al Trinquet Municipal de Xàbia. El Xàbia s'enduia els tres punts en guanyar al Pedreguer B per 25 a 10 i continua com a líder del grup A.

Dissabte de vesprada es jugava al Carrer Sant Josep dels Poblets la partida entre Els Poblets i Ondara. L'equip local guanyava 40 a 15 i continua sense perdre dins de casa i s'acosta als primers llocs. Mentre l'Ondara perdia el lideratge del grup B en favor del Xàbia A.

També dissabte al Trinquet Municipal de Dénia, i per acabar la jornada, es jugava la partida entre el Dénia i El Verger. L'equip local perdia front l'equip del Verger que es manté a prop al líder del grup A.

El proper divendres 9 de març començarà la quinta jornada de La Lliga i s'acosta al final de la seua fase regular. Ho farà en una jornada on es jugaran totes les partides el mateix dia.
 

Els Poblets 40 - Ondara 10. Foto: CPV Els Poblets

En el grup A, el Pedreguer B rebrà al Dénia al Trinquet Municipal de Pedreguer a les 20.00 h. Pel Pedreguer B jugaran Joan, Salva i Ángel i pel Dénia Andreu, Jordi i Terrades. El Pedreguer B intentarà no caure més avall del grup i el Dénia buscarà la seua primera victòria.

També en el grup A l'equip del Verger rebrà, al carrer de la Pilota del Verger, al Xàbia B. Serà un enfrontament directe pel lideratge del grup, ja que sols els separen dos punts i el guanyador pot passar a ser líder a falta d'una jornada.

En el grup B al Trinquet Municipal d'Ondara i a les 20.00 de la vesprada es jugarà l'Ondara contra Pedreguer A. L'Ondara, amb Miguel, Josele i Carles, buscarà tornar a ser líder mentre el Pedreguer A, amb Pablo, Kiko i Terrades, intentarà sumar punts per no quedar últim de grup.

Al Trinquet Municipal de Xàbia es jugarà l'última partida de la jornada el mateix divendres 9 de Març a les 20.30 h. El Xàbia A, amb Cova, José i Vicent, s'enfrontarà a l'equip dels Poblets, amb Bueno Paco i Vallés. Amb sols dos punts de diferència els dos equips buscaran la victòria per no perdre les primeres posicions del grup B.

Ens espera altra jornada d'emoció i bona pilota valenciana.
 

Xàbia B guanyava 25 per 10 al Pedreguer B. Foto: CPV Xàbia

Lluís Miralles
Pedreguer

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article