elmusa

Adrián de Museros, campió del 4 i mig de frontó

Frontó

PilotaViu / FPV / Almussafes.

El frontó d'Almussafes acollia este diumenge de matí les finals del 4 i mig de frontó individual - III Trofeu Diputació de València.

Començava la matinal de pilota amb la final de la tercera categoria, on un minvat jugador Alfredo Carreto, jugador d'Almussafes, degut a un procés gastrointestinal, queia de forma clara davant Pedro Marco, de Villalpardo qui col·locava un 32 a 11 al marcador. Cal destacar el treball d'este jugador a qui cada partida li costa fer vora 300 quilòmetres i que ha rendit a un gran nivell.

La segon partida del matí corresponia a la final de segona categoria, que no es podia disputar per lesió de Luis de la Vega, a qui li tocava enfrontar-se a Peluco. En lloc d'esta final s'ha disputat una magnífica exhibició entre el campió, Peluco, i Boni de Vilamarxant. Una autèntica partida que ha fet les delícies del públic assistent. Ha sigut amb diferència la millor partida del matí on els dos jugadors han desplegat totes les seues armes amb la tècnica com a fort principal. La partida se l'emportava Boni pel resultat de 32 a 26.

La partida de la primera categoria que tancava les finals no ha complit les expectatives degut la rapidesa en què s’ha desenvolupat. S'enfrontaven Adrián de Museros contra Dani d’Alginet. Guanyava Adrián de Museros amb gran solvència a un Dani desdibuixat que en cap moment s'ha adaptat a la final. Adrián es treu d’esta manera l'espina que tenia clavada des de la final de l'individual on ell tampoc va a estar al seu nivell. Hui el jugador de l'Horta Nord s’ha mostrat intractable des de l'inici amb un traure quasi perfecte. Ha arribat a posar un 19 a 0 en el marcador per acabar finalment guanyant pel resultat de 32 a 3.

Han lliurat els trofeus Pau Bosch, regidor d’esports d’Almussafes; Daniel Novejarque, Vicepresident de la Federació de Pilota, i José Ventura, President del club de pilota local.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article