elmusa

Marquesat reacciona a Albuixec i el campió Kiwa-Quart cau a Beniparrell

Galotxa

Paco Durà / Albuixec.

La reacció fulminant de l’equip de Marquesat a la canxa d’Albuixec, després de perdre a casa en la primera jornada, junt a la derrota “in extremis” del campió Kiwa-Quart a Beniparrell, són les dos notes més destacades de la segona jornada del Campionat Autonòmic de galotxa, Trofeu El Corte Inglés.
 
Marquesat tingué una eixida trepidant
Marquesat, amb Pau, Nando, Alex Alandes i el feridor Benja eixia a la canxa d’Albuixec disposat a reivindicar-se i esborrar la fluixa actuació de l'anterior jornada, en la que va ser vençut a la seua canxa per Montserrat. Ràpidament, amb una eixida trepidant, posava el marcador 0-25. Els locals, Sergi, Samuel, Lucha i el feridor Alfonso, no trobaven la manera d'aturar als rivals per més que ho intentaven de totes les maneres. A la fi, guanyaren un parell de jocs i van lluitar sempre contra corrent, ja que eixos cinc jocs d'avantatge en contra pesaven com una llosa. Encara que es va refer un poc, el marcador sempre assenyalava un ample avantatge per a Marquesat, que encara va augmentar en el tram final fins a huit jocs, en tancar la partida per 30-70. Cal destacar la gran actuació del jove Pau, junt al bon nivell de tot l'equip, mentre que els d'Albuixec no tenien el millor dia.
 
Roberto tornava a primera i portà Beniparrell a la victòria
A la canxa de Beniparrell va botar la sorpresa, ja que el campió Kiwa-Quart de les Valls va perdre, 70-65, encara que s'emportaria un dels tres punts en disputa. Per dos motius. Primer, per la gran actuació del Beniparrell, que tingué el seu millor jugador en Roberto, que després de dos anys tornava a competir en primera, ja que passà per un greu lesió i l'any passat jugava en segona categoria. Però en esta jornada, entrava en el primer equip i gràcies a la seua excel·lent actuació en el rebot, portà a la victòria als de l'Horta Sud. També cal dir que en el Kiwa-Quart, faltava el Xato i el feridor habitual Bervis, però van ser substituïts molt bé per Ales i Dani, junt al Moro i Juan Antonio. El Moro acusava algunes molèsties també en l'esquena i els vingué justet endur-se un punt, i n'han cedit tres en dos jornades. En juvenils, guanyà Beniparrell, 50-5.
 

Roberto ha tornat a primera categoria. Foto: Paco Durà
 
Montserrat supera sense massa problemes a Massalfassar, 70-35
Per la seua part, l’equip de Montserrat es manté en la línia de seguretat mostrada la passada jornada i, sense massa emoció, va superar al Massalfassar per 70-35. Jugaren Óscar, Javi, Carlos i el feridor Añó, tots molt bé cadascú al seu lloc. Per Massalfassar, Jorge, Ximo, Luis i el feridor Paco, no pogueren fer massa. En juvenils, en canvi, guanyaren els de Massalfassar, 40-50.
 
Faura s’emporta el tres punts de Meliana, 35-70
En la canxa de Meliana es va imposar el Faura (Martí, Llopi, Sergio i el feridor M. Àngel) als locals (Gabri, Adri, Guillem i el feridor Ramon) per 35-70. Partida de domini visitant, que està en bon moment. En juvenils, guanyà Meliana, 50-10.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article