elmusa

Pere Roc II, Jesús i Carlos s'imposen a Pedreguer i jugaran la final de la Lliga Bankia

Escala i Corda

Ulisses Ortiz / Pau Molins / Pedreguer.
 
Pere Roc II, Jesús i Carlos (Ajuntament de Benidorm) jugaran la final de la Lliga Bankia el pròxim 18 de març al trinquet de Pelayo. Ho faran després de quedar segons en la primera fase de la competició, i després de superar a Soro III i Santi en la primera semifinal. Una partida vibrant disputada al trinquet de Pedreguer amb un ambient espectacular en la vesprada de dissabte. Tot i la seua gran actuació, la parella representant de l'Ajuntament de València es queda fora.
 
Els blaus començaven la partida de manera fulgurant. En tan sols 20 minuts de joc, el resultat ja era de 15-35 al seu favor. Jesús destacava d'entre els tres jugadors amb un gran inici de semifinal. Pedrito (feridor dels rojos) i Carlos (feridor i punter dels blaus), feien de les seues amb diferents faltes i quinzes de ferida com el que posava el 15-35 en el marcador, de Carlos.
 
Es trobava a faltar a la parella en l'inici de la vesprada de Pedreguer, especialment al mitger de Finestrat Santi. Apareixerien. El primer joc el feien des del rest. El segon el guanyaven amb molt d'esforç des del dau, lluitant —especialment— contra la gran defensa de Jesús. I també sumarien un tercer joc consecutiu. Santi el culminava enviant una pilota a la llotgeta. 30-35.
 
Però el trio del vigent campió no deixaria escapar tot l'avantatge amb què havien començat la partida. El vuité joc el feien net, amb els tres jugadors fent la seua feina i Pere Roc II demostrant que té la llotgeta de Pedreguer ben mesurada.
 

La feta de dau de Pere Roc II, clau junt a la gran actuació dels seus companys a Pedreguer. FOTO: Ulisses Ortiz
 
Esta facilitat dels blaus al dau contrastava amb els dos vals que necessitarien els rojos per a tornar a acurtar distàncies i posar-se 35-40. Però amb tres grans quinzes acabats per Jesús, i un altre quinze de ferida de Carlos (ja en portava varis), els blaus guanyaven el següent joc net. 35-45.
 
En eixe moment arribava el joc més espectacular i aplaudit pel públic que pràcticament omplia l'escala del trinquet de Pedreguer. Soro III i Santi no podien contrarestar les fetes de dau de Pere Roc II i el bon fer dels seus companys. Al tercer val, el rest benidormer dibuixava la pilota des del dau i el de Massamagrell no podia tornar-la amb l'esquerra. 35-50.


Bona partida de Soro III i Santi, que no seria suficient per a guanyar al trio de Benidorm. FOTO: Ulisses Ortiz
 
Els rojos no es rendirien i al dau feien un gran joc per a posar el 40 en el seu marcador. Però novament, amb els de Benidorm al dau, Soro III i Santi no podien aprofitar els dos quinzes d'avantatge inicials. Estant a dos, una gran deixada de Carlos i una altra gran feta de dau de Pere Roc II posaven a tir de pedra la victòria per al trio. 40-55
 
I no esperarien molt. Al rest rubricaven una gran semifinal, jugada a un gran nivell per part dels tres. Pere Roc II, Jesús i Carlos estaran el pròxim 18 de març al trinquet de Pelayo. El seu rival eixirà de la partida de diumenge que ve a Vilamarxant. Puchol II i Nacho o Francés, Javi i Bueno completaran la gran final de la Lliga Bankia 2018.
 

Per a veure totes les notícies relacionades accediu ací: Notícies XXVII Circuit Professional Escala i Corda.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article