Fem Pilota - Capçalera

El Club Pilotari Castelló viurà una Magdalena d’aniversari plena de pilota

Participa

Durant aquestes festes de la Magdalena, com ja ens té acostumats, el Club Pilotari Castelló organitza actes on la música, la gastronomia i la cultura s'afegeixen a l'esport. Enguany ho fa d'una manera especial, ja que se celebra el 30é aniversari del club.

Les activitats començaran el dilluns 5 de març amb la celebració del X Trofeu Magdalena, al Trinquet Sindical. La partida de professionals enguany rep a alguns dels jugadors que estan més en forma, Puchol II i Bueno contra Soro III i Salva. Una gran partida que estarà precedida, primer per una Funky Corner, a partir de les 17 hores, i després, a les 18 hores, per una actuació de Toni de l'Hostal.
 

Presentació de cartells de la Magdalena 2018. FOTO: Club Pilotari Castelló

Una altra de les cites obligades és l'acte que se celebrarà el dimecres 7 al carrer Gràcia i adjacents. Des de les 16 hores, xiquets i xiquetes podran disputar partides de la modalitat de raspall. A la mateixa hora i al mateix lloc, també se celebrarà el «IV Encontre de pilotaris dels centres d'atenció a persones amb malaltia mental (centres CRIS de la Creu Roja)», que organitzen partides de raspall per als seus membres. A continuació, al voltant de les 17 hores, integrants del club jugaran una partida d'exhibició de Galotxa en el carrer Gràcia (entre la casa dels Caragols i l'església de Sant Agustí).
  

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article