elmusa

Comença la segona volta de la II Lliga Comarcal Marina Alta de Raspall

Participa

Ja ha acabat la primera volta de la II Lliga Comarcal Marina Alta de Raspall i ho ha fet amb el Xàbia B i l'Ondara líders dels seus grups. Els primers de cada grup ho són amb sols dos punts d'avantatge respecte als seus perseguidors.

La quarta jornada començarà divendres 2 de març al Trinquet Municipal de Pedreguer a les 20.00 h amb la partida entre el Pedreguer A, que és quart, i el Xàbia A, que va segon del Grup B. Per Pedreguer jugaran Kiko, Pablo i Vicent, i per Xàbia B Cova, José i Vicent.

També divendres, al Triquet Municipal de Xàbia, a les 20.30 h, es jugarà la primera partida del Grup A. El Xàbia B, amb Cento, Joan i Tomaqueta, s'enfronta al Pedreguer B de Joan, Salva i Ángel. El Pedreguer intentarà guanyar al líder del Grup A per acostar-se al capdavant de la classificació.

Dissabte de vesprada a les 16.00 h al Carrer Sant Josep dels Poblets es jugarà la partida entre l'equip dels Poblets, que va tercer i l'equip d'Ondara, actual líder del grup B. Als dos equips sols els separen 4 punts de diferència i Els Poblets no ha perdut a casa pel que la partida es presenta molt emocionant.

Diumenge de matí, per a acabar la jornada, es jugarà al Trinquet Municipal de Dénia la partida entre el Dénia de Jordi, Andreu i Terrades i el Verger amb Àlex, Abel i Montilla. Dénia intentarà sumar la seua primera victòria i El Verger intentarà no perdre els primers llocs de la classificació.

En resum, tots els equips tenen possibilitats d'arribar a les fases finals i lluitaran per a fer-ho.

Lluís Miralles
Pedreguer

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article