Fem Pilota - Capçalera

El Xàbia B i l'Ondara, menys líders després de la tercera jornada de la Lliga Comarcal Marina Alta

Participa

Divendres 23 de febrer començava, al Trinquet Municipal de Pedreguer, la tercera jornada de la Lliga. Es van enfrontar el Pedreguer A, de roig, amb Kiko, Antonio i Vicent, i Els Poblets, de blau, amb Vallés, Paco i Bueno. La partida va arribar a anar 15 per 15, i al final va caure del costat local amb un resultat final de 25 per 15. El Pedreguer A suma els seus 3 primer punts i l'equip dels Poblets es queda també amb 3.

Dissabte de vesprada, al Trinquet Municipal d'Ondara, es van enfrontar l'Ondara, amb Josele, Carles i Miguel, i el Xàbia A, amb Jaijo, Cova i Vicent. La partida va caure del costat de l'equip visitant 20 per 25, pel que l'Ondara suma, aquesta jornada, 1 punt i el Xàbia A 2 punts.

Diumenge 25 de matí, al Trinquet Municipal de Xàbia, es jugava la primera partida del Grup A. El Xàbia B, amb Cento, Joan i Tomaqueta, guanyava per la mínima al Dénia, que jugava amb Jordi i Andreu. Després d'arribar a estar igualats a 20 la partida la guanyaven els locals. Així, el Dénia aconsegueix arrancar un punt de la seua visita i el líder sols n'aconsegueix dos. El resultat va ser de Xàbia B 25 per Dénia 20.

Diumenge a la vesprada, al Carrer de la pilota del Verger, es va jugar l'última partida de la jornada entre l'equip del Verger, amb Àlex, Abel i Montilla i el Pedreguer B, amb Joan, Ángel i Salva. La partida va ser per als locals que van aconseguir la victòria per 40 a 20.

Ara mateix el Xàbia B i l'Ondara son líders dels seus grups amb menys avantatge del que tenien la setmana passada i no aconsegueixen allunyar-se massa dels seus perseguidors.
 

Lluís Miralles
Pedreguer

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article