elmusa

Pere Roc II, Jesús i Carlos passen a semifinals i l'equip de Marc haurà d'esperar

Escala i Corda

PilotaViu / Xàbia.

En el matí de diumenge, el trinquet de Xàbia ha acollit una gran partida amb regust de final, ja que si bé el guanyador no ha aconseguit un títol, almenys s'ha assegurat no quedar-se fora de la lluita. Pere Roc II, Jesús i Carlos (Ajuntament de Benidorm), s'han imposat per 60-50 a Marc, Pere i Tomàs II (Ajuntament de Pedreguer-Mas y Mas). D'esta manera l'equip del vigent campió s'ha classificat per a semifinals, mentre que els seus rivals estaran molt pendents del que passe esta vesprada a Bellreguard, on es disputarà esta vesprada, a partir de les 16.30 hores, una altra partida a tot o res.
 
Segur que el públic de Bellreguard estarà molt content si els protagonistes signen una partida pareguda a la de Xàbia, ja que sobre les lloses del trinquet de la localitat de la Marina s'ha vist un gran espectacle per part dels sis jugadors. En la prèvia tot feia indicar que així seria i els jugadors no han defraudat.
 
Començaven guanyant els dos primers jocs els blaus, però els rojos es reposaven i posaven el 25-25. A partir d'ahí la igualtat s'ha apoderat de la partida, això sí, amb alternances en els jocs i jugades molt aplaudides pel públic. De fet, amb les forces molt equilibrades s'ha arribat al 50-50, moment en què Pere Roc II, Jesús i Carlos han sumat els dos últims jocs per a acabar 60-50. Amb estos dos punts, els de Benidorm ja estan classificats, mentre que els de Pedreguer, tot i la derrota, han sumat un punt que els pot resultar vital, segons el que ocórrega esta vesprada a Bellreguard.
 
Pere Roc II, Jesús i Carlos celebren la victòria i la classificació. FOTO: Domi Peris Funpival
 
Qui guanye a la Safor es classificarà per a semifinals. A Soro III i Santi solament els val esta possibilitat, ni puntuant (arribant a 50) podran passar. Francés, Javi i Bueno sí que passarien en cas de sumar un punt, i deixarien a Marc, Pere i Tomàs II fora de la competició.

Per a veure totes les notícies relacionades accediu ací: Notícies XXVII Circuit Professional Escala i Corda.

Per a veure el calendari, els resultats i la classificació accediu ací: Calendari, resultats i classificació XXVII Circuit Professional Escala i Corda.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article