Fem Pilota - Capçalera

Montserrat pega fort en la primera jornada del Trofeu El Corte Inglés de galotxa

Galotxa

Paco Durà / València.

L'equip de Montserrat, actual subcampió de la primera categoria, ha començat amb força el Campionat Autonòmic de galotxa, Trofeu El Corte Inglés, en guanyar a domicili a Ovocity-Marquesat, un dels equips més clàssics en esta competició. També el Faura guanyava de forma contundent al Beniparrell, mentre el campió Kiwa-Quart de les Valls patia per imposar-se al seu carrer davant Albuixec; una situació pareguda a la del Massalfassar enfront de Meliana.
 
Marquesat cau davant el subcampió a casa, 20-70
A la canxa d'Alfarb es disputava la partida més cridanera de la primera jornada, en la que s'esperava molta més emoció, perquè es tracta de dos dels equips favorits i dos clàssics del Trofeu El Corte Inglés. Tanmateix, l'equip Lanzadera-Montserrat, format per Óscar, Javi, Carlos i el feridor Añó, guanyava de forma contundent, 20-70, a un equip, l'Ovocity-Marquesat (Pau, Alex -Nando-, Sopetes II i el feridor Benja), que no va estar a l'alçada del que sempre es pot esperar. Els seus jugadors, començant pel jove Pau no van tindre el millor dia. El debutant Àlex es notava amb falta d'acoblament i ningú no va rendir com cal. Mentre que els de Montserrat, amb el mateix equip dels dos anys anteriors, es mostrava com un equip fet, molt seriós, i més compenetrat en totes les línies que els del Marquesat. En juvenils van guanyar els locals, 50-15.
 
Faura es mostra contundent contra Beniparrell, 70-20
A la canxa de Faura, l'equip local, amb els mateixos jugadors també que la temporada passada, més el reforç del feridor Miguel Àngel, procedent del club de Quart de les Valls, va tindre una primera actuació molt brillant davant Beniparrell, amb victòria dels de Faura per 70-20. Martí I, Llopis, Sergio i M. Àngel superaven a Hilari, Herrera, Luis i Toni. En este equip debutava el juvenil Hilari, en substitució de Julián, per lesió, segons confirmava un representant del club. En juvenils va guanyar Beniparrell, 50-5.


Els jugadors de Faura i Beniparrell, abans de la partida en què van guanyar 70-20 els locals. FOTO: P. Durà
 
El campió, Kiwa-Quart pateix davant Albuixec, 70-60
El campió, Kiwa-Quart de les Valls va començar amb una actuació un pèl irregular i ha patit per a guanyar a Albuixec, 70-60. L'equip de l'Horta Nord, format per Sergi, Samuel, Lucha i el feridor Alfonso, van tindre una actuació molt bona al carrer de València de Quart, posant les coses prou difícils als actuals campions, el Moro, el Xato, Àlex i el feridor Bervis. Estos van tardar en entrar en la partida i els visitants van anar sempre davant, fins a la igualada a 60. I només en els dos últims jocs els van poder superar els locals, que encara els falta agafar la forma per rendir com tenen acostumada a la seua afició. En juvenils van guanyar els visitants, 35-50.
 

L'equip d'Albuixec va estar a prop de donar la sorpresa a casa dels campions Kiwa-Quart de les Valls. FOTO: P. Durà
 
Meliana li complica la partida a Massalfassar, que guanya 70-50
I a la canxa de Massalfassar també ho va tindre prou complicat l'equip local, integrat per Jorge, Ximo, Luis i el feridor Paco, que va guanyar 70-50, davant Meliana, que jugava amb Gabri, Adrià, Mellado i un feridor. Els de Massalfassar van estar també per baix del seu nivell, enfront d'un equip com Meliana, que ve de jugar en segona l'any passat i que els va complicar bastant la partida, encara que a la fi es van imposar els locals. En juvenils va guanyar Meliana, 35-50.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article